luni, 3 decembrie 2012

Ceea ce nu spune candidatul USL Virgil Guran... ARESTUL PREVENTIV, CONDAMNAREA CIVILÃ ŞI DIAGNOSTICUL MEDICAL NU SE TREC ÎN CAZIER

Disperat că aţi aflat adevărul despre hoţiile sale, VIRGIL GURAN NE MINTE ŞI NE JIGNEŞTE INTELIGENŢA CU UN BIET CAZIER!
În ultimele săptămâni, noi v-am prezentat adevărata faţă a lui Virgil Guran. Condamnat la puşcărie pentru evaziune fiscală în afaceri ilegale cu alcool, posesor al unui certificat de nebun pentru a scăpa de zeghe, beneficiar al tergiversărilor de dosare în instanţă până la prescriere, Virgil Guran încearcă acum să ne prostească.
Guran ne minte în continuare prezentându-ne un cazier care nu-i anulează nici condamnarea civilă, nici mandatul de arestare preventivă, nici certificatul de nebun.
Aceste fapte există şi îi vor atârna ca o tinichea de coadă toată viaţa. Faptul că nu şi-a executat pedeapsa la închisoare de patru ani, doar pentru că a fost şmecher şi şi-a amânat procesul până la prescrierea faptei penale, nu se trece în cazierul judiciar.

DOMNULE GURAN, CHIAR NU MAI AVEŢI NICIUN PIC DE RUŞINE?
Aveţi cazierul curat pentru că v-aţi amânat procesul până când vi s-a prescris fapta penală, DAR SUNTEŢI CONDAMNAT CIVIL, lucru care nu apare în cazierul judiciar. Toată lumea a înţeles că sunteţi CONDAMNAT pentru EVAZIUNE FISCALĂ, adică aţi furat statul român cu 5 miliarde lei vechi, că sunteţi un escroc care declară un venit de 5 milioane lei vechi pe lună ca să nu restituiţi toţi banii furaţi.
În concluzie, toată lumea înţelege despre ce este vorba. Numai mintea dumneavoastră zdruncinată de “tulburare schizoformă” mai poate crede că salvaţi ceva ce nu mai poate fi salvat: “CINSTEA, DEMNITATEA ŞI ONOAREA DE MILITAR!”

Timpul şterge lucrurile din cazier, DAR NU LE ŞTERGE PE CELE DIN DOSARUL MEDICAL!
În dimineaţa zilei de 6 iulie 2000, un individ bine îmbrăcat se plimba neliniştit prin curtea SPITALULUI VOILA din Câmpina. Omul se numeşte Virgil Guran şi avea toate motivele să fie agitat: pe numele său exista un mandat de arestare, iar oamenii legii erau pe urmele lui.
Acuzele de fraudă, evaziune fiscală în acte şi delapidare de miliarde de lei vechi, toate acestea l-au determinat pe Virgil Guran să obţină pe numele său un certificat de nebun. Dacă Virgil Guran a înnebunit subit sau şi-a fabricat certificatul de nebun, numai medicul care i-a eliberat actul poate să ştie.
Cert este că istoria va consemna faptul că Virgil Guran, actual candidat USL la Camera Deputaţilor, are certificat de nebun parafat de medic. Numai în România se poate întâmpla aşa ceva!

1. MEDICINA S-A PRONUNŢAT: pacientul Virgil Guran suferă de “tulburare schizoformă”! NU SE TRECE ÎN CAZIERUL JUDICIAR...
Definiţie DEX (dexonline.ro/definiţie/schizofrenie):
SCHIZOFRENIE, schizofrenii, s.f. - boală mintală cronică, caracterizată prin slăbirea şi destrămarea progresivă a funcţiilor psihice şi prin pierderea contactului cu realitatea.
SCHIZOFRENIE (Med.) - demenţă precoce

2. PROCURATURA S-A PRONUNŢAT: a emis mandat de arestare preventivă! NU SE TRECE ÎN CAZIERUL JUDICIAR...

3. JUSTIŢIA S-A PRONUNŢAT: Guran trebuie să restituie Statului Român banii furaţi! NU SE TRECE ÎN CAZIERUL JUDICIAR...
Virgil Guran a fost arestat preventiv şi condamnat pentru fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi EVAZIUNE FISCALĂ. Procesul a durat opt ani şi trei luni, iar Guran a scăpat de executarea pedepsei cu închisoarea doar pentru că a fost şmecher şi a avut relaţiile necesare pentru a-şi prelungi acest proces până la prescrierea faptei penale. Fapta civilă, însă, nu a fost prescrisă, Virgil Guran şi complicii săi fiind obligaţi de instanţă în solidar la plata integrală a prejudiciului adus statului român până la achitarea acestuia. Este vorba despre o sumă importantă - peste 5 miliarde de lei vechi, după actualizare.

4. Până şi CEDO S-A PRONUNŢAT: Nu au fost încălcate drepturile şi libertăţile cetăţeanului Virgil Guran! NU SE TRECE ÎN CAZIERUL JUDICIAR...
“Tribunalul consideră că nu există niciun aspect privind încălcarea drepturilor şi libertăţilor stabilite în aceste prevederi. Urmează ca această parte a aplicaţiilor (solicitărilor, plângerilor) să fie respinse ca fiind greşit fondate în mod expres...”

JUSTIŢIA URMEAZĂ SĂ STABILEASCĂ dacă Virgil Guran a trecut toată averea pe numele soţiei pentru a nu restitui Statului Român TOŢI banii furaţi

Şi tot JUSTIŢIA TREBUIE SĂ STABILEASCĂ dacă Virgil Guran, cu un venit de 6.360 lei pe an, adică puţin peste 5 milioane lei vechi pe lună, continuă să facă EVAZIUNE FISCALĂ!
Conform propriei declaraţii de avere, Virgil Guran nu are nimic pe numele său. Nu are cont bancar, nu are casă, nu are terenuri, nu are maşini. Ni vi se pare suspectă această situaţie, având în vedere nivelul său ridicat de trai?! Iar la capitolul venituri din ultimul an fiscal apare ridicola sumă de 6.360 lei, salariul său de director general la firma Aravi Prod SRL. Cu alte cuvinte, Guran susţine că trăieşte din 530 lei pe lună şi din alocaţiile copiilor...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu