joi, 22 noiembrie 2012

Candidatul USL Virgil Guran minte că trăieşte cu 530 lei pe lună!

După cum reiese din propria declaraţie de avere, depusă la Consiliul Judeţean Prahova, după alegerile din vară, dar şi la Agenţia Naţională de Integritate, în calitate de candidat la alegerile parlamentare din 9 decembrie, în ultimul an fiscal Virgil Guran a avut un venit de doar 6.360 lei. Asta înseamnă că salariul său lunar, de director general la o firmă privată, este de 530 lei. 
Conform declaraţiei de avere, soţia lui Virgil Guran nu are venituri, iar singurii bani care mai intră în casă provin din alocaţiile copiilor (1.008 lei anual).
Dacă am fi nişte naivi, l-am putea considera pe Guran un adevărat caz social şi chiar i-am plânge de milă! Dar noi nu putem crede o asemenea minciună, aşa cum, în mod sigur, nu o credeţi nici dumneavoastră!

Candidatul USL la alegerile parlamentare, Virgil Guran este om de afaceri. Este asociat la opt firme active, printre care se numără şi Apă Talea şi la alte două... în curs de dispariţie (una în lichidare şi alta în insolvenţă). Câmpinenii îl cunosc, îl văd îmbrăcat elegant, îi văd maşinile, îi văd casa. Este clar că omul trăieşte bine, chiar mult peste medie şi asta cu doar 530 lei pe lună. Singurul său venit, după cum scrie cu mâna lui în declaraţia de avere. Acum, ori Virgil Guran deţine un secret de se poate descurca atât de bine cu bani puţini şi insistăm să ni-l împărtăşească şi nouă, ori minte de îngheaţă apele şi trăieşte din bani negri! Cel mai probabil, a doua variantă este cea corectă.

Întrebare de bun simţ: Cum îşi plăteşte Guran creditele bancare din 530 lei pe lună?

Nu întrebăm cum a obţinut Virgil Guran aceste două credite, deşi ar fi şi asta o problemă interesantă, ci doar cum reuşeşte să-şi achite ratele lunare?! Pentru că, şi le achită, altfel ar fi fost executat silit până acum. În mod cert, numai ratele la credite depăşesc venitul său lunar de 530 lei. Şi atunci, cum să nu te gândeşti că acest om trăieşte din bani negri?!
Iată cine vine în faţa noastră, a tuturor, pentru a ne da lecţii de morală! Un om care nu ştie ce înseamnă moralitatea, sinceritatea, adevărul. Un om care merge din minciună în minciună şi se vrea parlamentar. Apare la televizor şi spune “nu vă promit nimic”, pentru ca apoi să-şi încheie discursurile apoteotic cu “mă voi ţine de cuvânt!”

Nu cumva Virgil Guran o face pe săracul pentru a nu mai da bani la stat?

Este şi asta o întrebare logică, pornită tot de la declaraţia sa de avere. Nu are conturi bancare, salariul este infim, alte venituri nu are, dar are credite bancare pe numele său şi mai are un nivel de trai ridicat. Nu cumva în spatele acestei situaţii stă o EVAZIUNE FISCALĂ? Nu cumva Virgil Guran înşeală şi acum statul român? Poate nu a achitat tot prejudiciul creat cu “afacerea Pasadena” şi îşi ascunde banii de Fisc. Poate prin fundaţia sa se derulează nişte lucruri necurate, lucruri care, dacă ar ieşi la iveală, i-ar complica mult existenţa. Indiferent ce şi cum ar fi, Guran o face cu bună-ştiinţă, asta e clar! Oare cei din jurul lui nu-şi pun nişte întrebări? Oare cei din USL care îl susţin nu văd realitatea sau poate le convine să ajungă în Parlament un om şantajabil, uşor de manevrat?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu